PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

De Huidtherapeut kan persoons- en medische gegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van De Huidtherapeut, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan De Huidtherapeut verstrekt.

De Huidtherapeut kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres
  • Uw medische gegevens

WAAROM  DE HUIDTHERAPEUT GEGEVENS NODIG HEEFT

De Huidtherapeut verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan De Huidtherapeut uw persoons- en medische gegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u overeengekomen behandelplan, bestaande uit huidtherapeutische dienstverlening.

HOE LANG DE HUIDTHERAPEUT GEGEVENS BEWAART

De Huidtherapeut bewaart uw persoons- en medische gegevens. Wij zijn wettelijk (WBGO) verplicht uw dossier 15 jaar te bewaren.

DELEN MET ANDEREN

De Huidtherapeut verstrekt uw persoons- en medische gegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van huidtherapeutische zorg, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van De Huidtherapeut worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website www.dehuidtherapeut.nl. De Huidtherapeut gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS                                                                            

De Huidtherapeut maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van De Huidtherapeut bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan De Huidtherapeut te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. De Huidtherapeut heeft hier geen invloed op.

De Huidtherapeut heeft Google geen toestemming gegeven om via De Huidtherapeut verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

DERDEN

De Huidtherapeut gebruikt de volgende bedrijven voor administratie, hosting, technisch onderhoud en marketingactiviteiten:

  1. Salonized
  2. Administratie
  3. Hosting
  4. Mailchimp

Deze partijen kunnen indien noodzakelijk voor de uitvoering van hun diensten inzicht krijgen in bepaalde persoonsgegevens van De Huidtherapeut.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN                                

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar praktijk@dehuidtherapeut.nl.

De Huidtherapeut zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN      

De Huidtherapeut neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van De Huidtherapeut maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door De Huidtherapeut persoonsgegevens, neem dan contact met De Huidtherapeut op via praktijk@dehuidtherapeut.nl.

De Huidtherapeut is als volgt te bereiken:

Postadres: Postbus 778, 3430 AT Nieuwegein
Vestigingsadres: Richterslaan 62, 3431 AK Nieuwegein
Inschrijvingsnummer handelsregister KVK: 30207604

Telefoon: 030 60 47 776
E-mailadres: praktijk@dehuidtherapeut.nl