Een stralende huid met onze zomerpeeling!

Wil jij je huid laten stralen deze zomer? Kom dan langs voor onze zomerpeeling! Deze peeling geeft de huid een mooie glow én is veilig in te zetten met zonnig weer. We bieden de peeling deze zomer tijdelijk aan voor €75,- i.p.v. €85,-!

Chemische peeling in de zomer

Wist je dat het juist in de zomer belangrijk is om je huid goed te verzorgen? Onder invloed van de zon raakt de huid verdikt, wat resulteert in verstopte poriën en een doffere huid. Om dit te voorkomen, kun je tijdens de zomer je huid op milde wijze blijven behandelen middels exfoliatie, bijvoorbeeld met een chemische peeling.

Met een chemische peeling verwijder je de bovenste laag dode huidcellen, waarna een gezondere en egalere huid zichtbaar wordt. Het is een hele effectieve en toegankelijke behandeling die we o.a. inzetten bij acné, rosacea, pigmentvlekjes en fijne lijntjes. We zetten het ook vaak in voor algehele huidverbetering, omdat het een mooie behandeling is om de huid een boost en gezonde glow te geven.

Zomerpeeling

Onze Vita Brite Refresher peeling is een milde peeling die veilig in te zetten is in de zomer en direct zorgt voor een stralende huid! De peeling bevat vitamine C, amandelzuur en mango- en papaya extract. Door deze combinatie van zuren wordt de celdeling gestimuleerd en de hydratatie geboost. Het zorgt voor een egalere en gezondere huid.

De peeling is geschikt voor ieder huidtype. Het is ideaal voor algehele huidverbetering, maar we zetten het ook vaak in bij acné, rosacea en oppervlakkige pigmentvlekjes. In deze zomer bieden wij de Vita Brite Refresher peeling tijdelijk aan voor €75,- i.p.v. €85,-*.

Afspraak inplannen?

Wil je graag langskomen voor de zomerpeeling? Je maakt gemakkelijk een afspraak via ons online boekingssysteem. Wil je graag eerst even overleggen? Je kunt ons bellen of mailen via 030-6047776 of praktijk@dehuidtherapeut.nl. We helpen je graag verder!

*Deze kortingsactie is geldig van 1 juni 2024 t/m 31 augustus 2024.

Huidaandoeningen

> Acné
> Acné-littekens
> Bultjes en wratjes
> Eczeem
> Huidveroudering
> Littekens
> Ongewenste haargroei
> Pigmentvlekken
> Roodheid