Huidverzorgingsproducten van Dermaceutic

Er zijn ontzettend veel soorten en merken skincare op de markt. Via Tiktok en Instagram worden allerlei producten geadviseerd en gepromoot en hierdoor kan het soms best lastig zijn om de juiste skincare producten te vinden die bij jouw huid passen. Bij De Huidtherapeut werken we met de huidverzorgingsproducten van Dermaceutic. In dit blog lees je meer over deze effectieve en innovatieve producten!

Waarom wij kiezen voor Dermaceutic

Dermaceutic is opgericht door en voor dermatologen en esthetische specialisten. De producten staan bekend om de geavanceerde formules en innovatieve benadering van huidverzorging, die gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek en klinische resultaten.

Dermaceutic biedt een breed scala aan producten die zijn ontworpen om verschillende huidproblemen aan te pakken, waaronder huidveroudering, pigmentvlekken en acné. De producten van Dermaceutic bevatten doorgaans actieve ingrediënten zoals glycolzuur, salicylzuur, vitamine C en retinol, die bekend staan om hun effectiviteit bij het verbeteren van de huidconditie.

Voor wie is Dermaceutic geschikt?

De producten van Dermaceutic zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar een effectieve huidverzorging en verbetering van de huidconditie. De producten zijn geschikt en veilig te gebruiken bij alle huidtypen, zowel de de lichte als donkere huid. Ook zijn de producten te gebruiken door zowel vrouwen als mannen.

De verschillende stappen binnen jouw skincare routine

De skincare van Dermaceutic is opgedeeld in zes categorieën die allemaal een eigen kleur hebben. Hierdoor kunnen de huidverzorgingsstappen gemakkelijk worden onderscheiden:

  • De blauwe purify lijn bevat cleansers en exfolianten om de huid te reinigen en te exfoliëren.
  • De grijze stimulate lijn stimuleert de huid door het gebruik van krachtige zuren die ‘s nachts werken om de huid te versterken, de teint te egaliseren en huidoneffenheden te verminderen. Dit wordt gedaan met zuren, zoals glycolzuur en salicylzuur.
  • De groene restore lijn zorgt voor het herstellen en voeden van de huid.
  • De gele protect lijn zijn zonnebrandcrèmes die de huid beschermen tegen UVA en UVB.
  • De oranje prevent lijn voorkomt tekenen van huidveroudering, zodat de huid een jongere en gezondere uitstraling krijgt en behoud.
  • De rode target lijn richt zich op specifieke huidproblemen om huidoneffenheden, zoals acné en pigmentvlekken, te verminderen.

Dermaceutic producten combineren met behandelingen

Bij de Huidtherapeut adviseren wij altijd om professionele behandelingen te combineren met Dermaceutic huidverzorgingsproducten, omdat dit verschillende voordelen voor jouw huid biedt:

  • Het gebruik van Dermaceutic producten biedt ondersteuning voor professionele behandelingen. De producten kunnen o.a. helpen bij het verminderen van puistjes, ontstekingen, pigmentvlekjes of tekenen van huidveroudering, waardoor de huid sneller een gezondere uitstraling krijgt.
  • Door Dermaceutic producten te gebruiken voorafgaand aan professionele behandelingen, zoals chemische peelings of microneedling, wordt de huid op de behandelingen voorbereid. Deze producten exfoliëren, hydrateren en verstevigen de huid, waardoor de behandelingen effectiever zijn.
  • Door het gebruik van Dermaceutic producten na professionele behandelingen, worden de behaalde resultaten verlengd en behouden. De producten kunnen de huid blijven verbeteren en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en milieuvervuiling.

Welke Dermaceutic producten passen bij mijn huid?

Wil je meer weten over welke producten bij jouw huid passen? Je kunt via onze website direct een gratis intakegesprek inplannen met een van onze huidtherapeuten. Tijdens het intakegesprek leggen we je graag meer uit over Dermaceutic en bekijken we samen welke producten er bij jouw huid passen. Je bent van harte welkom.

Huidaandoeningen

> Acné
> Acné-littekens
> Bultjes en wratjes
> Eczeem
> Huidveroudering
> Littekens
> Ongewenste haargroei
> Pigmentvlekken
> Roodheid